Де в Карпатах відпочити з дітьми?

Після шаленого успіху попередньої публікації про котеджі з басейном, отримав безліч нарікань, скарг і пропозицій. Знайомі власники котеджів, які не були опубліковані, почали вимагати пояснень, стосовно того, чому про них нічого не згадав. Тепер я буду роками публікувати підбірки готелів і перечисляти тих, кого не згадав :) Жартую!

Зараз перебуваю в такому віці, коли починають думати про сім'ю, дітей, "женячку". Багато друзів, колег-ровесників, однокласників, одногрупників вже обзавелось "чадом". Найвідчайдушніші, вже навіть, почали віддавати дітей до школи. Колись була актуальна тема: де "відпочити" з друзяками шумною компанією?; де відсвяткувати день студента? А зараз все змінилось: "... — ми тут з дружиною і дітьми вирішили на природу, порадь де краще, ти ж там крутишся постійно...? ". Вже уявляю, як холоднокровно буду кидати їм лінк на цю публікацію.

Цього разу, раджу "хатки" для сімейного відпочинку в Карпатах.

Сонячна садиба / Верховина

Першою у списку, з великим відривом, буде "Сонячна садиба" у Верховині.

Навколо гори, краєвиди. Дуже велика територія, на якій добрий господар збудував би ще 3-5 котеджів і "косив бабло", але в нашому випадку так не сталось! Власники "Сонячної садиби" — молоді, веселі і дуже гостинні люди.

Поруч ліс та невеличке гірське озеро, до річки Чорний Черемош — 500 м. На території є паркінг, дерев'яна альтанка з кріслом-качалкою, альтанка з текстильним накриттям з дерев'яною лавкою та столом-пеньком, мангал з дровами, дерев'яна гойдалка, гамак у затінку.

Дитячі розваги:

  • дитячий майданчик з пісочницею (лопатки, гребельки та пасочки)
  • окрема маленька пісочниця для найменших
  • машинки та тракторець на величезних колесах
  • надувний дитячий басейн (за сприятливої для купання погоди)
  • батут

Сонячна садиба Дитячий майданчик Сімейний відпочинок в Карпатах Розваги для діток

Маєток Ліс і Гори / Буковель

Розташовується на великій зеленій території, віддаленій від центральної дороги. Поруч ліс. Тут почуваєшся, як удома, оскільки будинок не проектувався для надання готельних послуг. На першому поверсі є великий камінний зал, де діти можуть гратися, або дивитися мультики. Повар готує для дітей їжу, попередньо погодивши з батьками. Маєток Ліс і Гори розташована досить віддалено від курорту Буковель, тому тут завжди тиша і спокій.

alt alt alt

Wellland / Яремче

Особисто я не дуже полюбляю Яремче, проте Wellland — особливе місце. Розташоване віддалено від центру. Спостерігаю за цим готелем з моменту будівництва. Спочатку відвідувачів було мало, готель був маловідомим. Проте протягом року заклад набирав обертів і зараз бронювати Wellland потрібно за 1-2 місяці.

Для дітей тут є велика дитяча кімната з великою кількістю різних іграшок (якісних, не китайських), мольберт для малювання. На дворі є дитячий басейн та великий майданчик. Тут малеча спілкується, знаходить нових друзів та весело проводить час. alt alt alt alt

Ірина / Микуличин

Коли вперше приїхав в гостинний двір Ірина, в Микуличині, то склалось враження, що тут в першу чергу думають про дитячий відпочинок. Навколо гойдалки, качелі, пісочниці — безліч розваг для дітей. В літнцій період є дитячий басейн.

Садиба знаходиться в кінці села Микуличин, звідки бере свій початок маршрут до водоспаду Гук, а також на гору Хом'як та Синяк і полонину Хом'яків. Маршрути прості і їх з легкістю можна пройти з дітьми. alt alt alt alt

Вежа Ведмежа / Славське

Тут полюбляє відпочивати зі своїми дітьми український телеведучий, актор Сергій Притула

Вежа Ведмежа знаходиться в Славському, на мою думку, кращий готель в Карпатах. Єдиний недолік — тут дорого і далеко не кожен українець зможе собі дозволити відпочинок в цьому закладі. Проте, якщо ви непогано заробляєте, тоді у "Вежі..." ви зможете як слід провести відпустку. Тут буде комфортно і дітям, і дорослим. Дуже важко вигадати, чого немає у цьому готелі :)

alt alt alt alt

походи в Карпатах

comments powered by Disqus